Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δίνουμε λύση στην Κρίση... με το Δίκτυο Υγείας Πολιτών!

Ζούμε σε μια Εποχή, όπου όλα αλλάζουν γρήγορα γύρω μας. Έχουμε αλλαγές στην Οικονομία, στην Κοινωνία, την Εργασία, στο Εμπόριο, στο Εισόδημά μας και γενικότερα σε όλους τους Τομείς της ζωής μας.
Χιλιάδες Άνθρωποι στον Ιδιωτικό αλλά και στο Δημόσιο Τομέα, θα χρειαστεί να αλλάξουν δουλειά τα επόμενα 2 - 3 χρόνια ή θα πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι οι ίδιοι, πράγμα όμως που είναι πολύ δύσκολο αυτή την Περίοδο.
Πώς θα Επιβιώσουμε λοιπόν σε αυτή τη γεμάτη ανασφάλεια Νέα Εποχή;
Θα μείνουμε Παθητικοί Θεατές ή θα πάρουμε τη Ζωή στα Χέρια μας;
Θα Υποταχθούμε ή θα Αναπτυχθούμε;
Θα Οδηγηθούμε στην Αυτοκαταστροφή και τον Αφανισμό ή θα Αλλάξουμε Σκέψεις, Νοοτροπίες, Επιλογές για να ανακαλύψουμε καινούργιες πηγές για την δημιουργία εναλλακτικού Εισοδήματος;

Η σελίδα μας "Δίνουμε λύση στην Κρίση... με το Δίκτυο Υγείας Πολιτών" απευθύνεται σε όλους εκείνους που δ ε ν επιλέγουν την παραίτηση, που δεν περιμένουν τίποτα από κανέναν, που θέλουν να αναλάβουν την Ευθύνη της Ζωής τους και αναζητούν νέους τρόπους για να την Αλλάξουν!

Η Πρότασή μας αφορά μια Πρόταση Συνεργασίας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, όπου όλοι μ α ζ ί ενώνουμε τις Δυνάμεις μας ενάντια στην Κρίση!

Μια Έξυπνη Πρόταση "Αλλαγής Ζωής" που αφορά την Ποιότητα Ζωής μας στην Υγεία, στην Οικονομία, την Ψυχαγωγία, την Κοινωνική Αξιοπρέπεια "κόντρα" στις Πολιτικές και Οικονομικές Εξελίξεις, που μας κρατάνε ομήρους και εξαρτημένους στην Ανασφάλεια και το Φόβο.
Μια Πρόταση εύκολη, απλή, κατανοητή που δ ε ν βασίζεται στην Κατανάλωση, ούτε στην Πώληση, αλλά στην ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκατανάλωση και Αυτοοργάνωση.
Μια Πρόταση που αφορά Όλους και Όλες μας, που θέλουμε να "Αλλάξουμε" τη Ζωή μας.

Γιατί Όλοι μαζί... Μπορούμε να Φέρουμε την Αλλαγή που θέλουμε στη ζωή μας, γιατί τίποτα δ ε ν μπορεί να Αλλάξει στη Ζωή μας, αν δ ε ν Αλλάξουμε πρώτα εμείς οι Ίδιοι!

Ας σταματήσουμε λοιπόν να Σκεφτόμαστε αυτά που δ ε ν Θέλουμε και ας Στοχεύσουμε Όλοι ΜΑΖΙ σε αυτά που Θέλουμε!
Ξέρουμε ότι μια Ευχή δ ε ν Αλλάζει τίποτα. Μια Απόφαση όμως Αλλάζει τα Πάντα!

Καλώς Ορίσατε στον κόσμο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!


Γιώργος Γαμπιεράκης
ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου