Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ...ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!! ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!




Στον Καιρό της Οικονομικής Κρίσης φέρνουμε την Επιχειρηματικότητα μέσα σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ Σπίτι με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο...! 
Με βάση τη Φύση και την έννοια της Αυτοκατανάλωσης δυο Εξαιρετικών βιολογικών Προϊόντων, ιδρύσαμε ένα πρωτοποριακό Δίκτυο Υγείας Πολιτών, για να προσφέρουμε στα μέλη μας Χρήματα, Υγεία, Ευημερία, Ανεξαρτησία, Ψυχαγωγία!!! 

Χωρίς να Πουλάμε! 
Χωρίς Παραγγελίες! 
Χωρίς να Πληρώνουμε! 
Χωρίς να Διαφημίζουμε! 
Χωρίς να Πιέζουμε! 
Χωρίς Συνεχείς Εγγραφές! 
Χωρίς Μηνιαίους Τζίρους! 
Χωρίς Μηδενισμό της Προσπάθειας σας!
Χωρίς Μεγάλο Αρχικό Κόστος Συμμετοχής!

ΧτίΖΟΥΜΕ Μηνιαίο Εγγυημένο Παθητικό Εισόδημα... για πάντα!!! Χωρίς προϋποθέσεις και μόνο μέσα από την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκατανάλωση των Μελών μας!!! 

Αφορά όλους εμάς που Θέλουμε να δημιουργήσουμε Εναλλακτικό Μηνιαίο Εισόδημα πέρα από Συμβατικές Δράσεις, με πλήρη Ελευθερία Δράσης και Απασχόλησης! 

Όραμά μας είναι στον καιρό της Κρίσης & της Ανεργίας να βοηθήσουμε όσες περισσότερες Ελληνικές Οικογένειες μπορούμε να βάλουν σε 6-7μήνες και για πάντα έναν Μηνιαίο μισθό άνω των 1000 € συνεχώς και πολλαπλά αυξανόμενο, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση πέραν αυτήν της ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκατανάλωσης και την σύσταση της Συμμετοχής της Ιδέας μας, για την αύξηση και τον πολλαπλασιασμό του Δικτύου μας που βασίζεται στη Δύναμη των Πολλών, τη Δύναμη της Συνεργασίας και τη Δύναμη της Αγοραστικής μας Αξίας!!! 

Η Ιδέα μας, είναι ξεχωριστή, πρωτοποριακή, μοναδική, διαφορετική και προπάντων ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Στόχος μας είναι να βγάλουμε από το Αδιέξοδο της κρίσης χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες. Μαζί... Μπορούμε!!!

Ελάτε να Ενημερωθείτε άμεσα για το πώς μπορείτε και εσείς να Συμμετάσχετε σε ένα Πρωτοποριακό, Διαφορετικό, Έξυπνο, Ελληνικό Δίκτυο που βασίζεται στην ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκατανάλωση των Μελών του!

ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΑΣ!!!
Ελάτε και Εσείς!!!
Η καλύτερη Ευκαιρία στην Κρίση να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΖΩΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου